fredag 8 maj 2009

Renovering av tvättstugan

Jaha ja, nu är den snart färdig, våran fina "nya" tvättstuga. Tog bara ca 5-6 år att komma framtill att vi ändå inte skulle behålla bastun.
Från trång och halvtaskigt planerad till ljus, rymlig och mer välplanerad!
Det sakans dock lite saker som torkställning, taklist, duschstång med draperi, förvaring för smutstvätt, hylla över tvätthon samt lite annat lull-lull. Sen blev vi tvugna att köpa två bänkskivor, då min käre sambo gjorde en lite missbedömning när han skulle såga hål för hon så första skivan gick av. Men en snabb tur till Ikea och lite mer tänk kring sågningen löste det hela. Sicken karl man har!



Det där missprydande silvriga röret är vattenmätaren. Måste komma på något sett att dölja den så att den ändå går att läsa av. På andra sidan väggen där badrockarna hänger är det duschhörn, har inte hunnit fota det än och det är inte heller helt klart.
Kommer att uppdatera er löpande!
Hej så länge!

1 kommentar:

Ett hus i vitt sa...

Åh vad härligt att få en ny fin tvättstuga! Det blev verkligen jättefint!! Vi har också nyligen renoverat våran, vi har också svart klinker. Farligt dock med den där slutliga finishen, det blir liksom aldrig klart. Just nu saknas hyllor i skåpen... Kram, Anette (FruPuffen)