tisdag 3 november 2009

Badrumsrenovering

Det gick lite fort när vi rev ur badrummet. På onsdags kvällen kom makens bror, som är rörkrökare till yrket, och proppade alla rör til toan, bidén, badkaret och handfatet. Och samma kväll hade maken skruvat ner och burit ut allt i garaget. På torsdagsförmiddagen rev han ut matta och tapet och målade. Så det blir inte så mycket före bilder tyvärr... inte med inredning iaf... Nedan följer reella renoveringsbilder ;-)
Här river maken min lite tapet... en hiskelig tingest från 80-talet.
Här ser man fusket de förra husärgarna gjorde... brydde sig inte om att tapetsera bakom elementet!
Samma hörna igen fast betydligt snyggare ;-) På denna vägg ska det sitta en handdukstork, typ en stor stege.
Här ska handfat med kommod stå. Och det ska sitta lampor där sladdarna sticker ut, nån form av spegel på väggen mellan dem. Här stod tidigare toan längst till höger och en bidé till vänster, spegel och lampor satt på väggen.
I detta hörne ska toan stå. På väggen ovanför den ett vitt väggvitrinskåp och lampa ovanför det. Detta var tidigare platsen för handfat och kommod, spegelskåp, vägghylla och krokar.
Här bli det inbyggt badkar, vanligt hederligt rakt badkar. Bubblor får vi stå för själva ;-) Detta är det enda som blir något så när som innan, som inte byter plats alltså...
Nu känns det svårt att se en modern/lantlig charm här inne men ni få använda eran fantasi! Ska göra ett lite inspirationskollage, som till köket. Så får ni en bättre bild!

1 kommentar:

Snövita drömmar sa...

Det här ska bli kul att följa!
Tassbadkar då? Det är ju lite lantligt.
Kram!!