lördag 14 februari 2009


Hoppas ni har en bättre alla hjärtans dag än vad vi har...
båda sönerna blev magsjuka under natten. Så från kl 02 ungefär så har vi torkat golv, tvättat och spritat händerna, kört tvättmaskinen, bäddat rent, bytt pyjamasar, tröstat ledsna barn, badat kladdiga barn, duschat själva etc. om vart annat. Tur att det är lördag muttrade sambon vid 04-tiden.

Men dan blev rätt skaplig. Hade igår köpt emaljerade skyltar på Åhlens till sambon i födelsedags/förlovningspresent med texten TOA, BAD och VÄLKOMMEN. Hade också fixat en fin lite blomman på köksbordet. Åt färska grova frallor med brieost och roucolasallad till frukosten. Sen åkte sambon åkte och handlade och kom hem med gott kvällsfika för två och Lantliv till mig i förlovningspresent! Nu är han och hämtar köksbordet och stolarna vi köpte igår, på Blocket. Och ikväll blev det smördegsinbakad fläskfilé med svamp och ugnsbakade rotsaker. Mumma! Så dagen slutar nog bättre än den började... trots allt!

Nu är vi bara trötta och slöar i soffan hela gänget. Ska sätta på lite kaffe nu tror jag... sen blir det ett glas rött vin.

Kram Kram!

Inga kommentarer: