måndag 2 februari 2009

Loppislördag!

Lördag betyder inte alltid loppis men denna lördagen blev det så. Åkte in till stan för att rasta ungarna lite på MonkeyTown, gigantisk lekpark inomhus. Mittemot MonkeyTown ligger Erikshjälpens secondhand så efter att vi käkat lunch så smet jag över dit en stund, utan barn och gubbe ;-) Det var lite lagom med folk så man behövde inte direkt tränga sig fram. Det är så kul med loppisar där det är ordning och reda, saker är fint uppställda och man behöver inte stå på huvudet i dammiga lådor. Sen gillar jag loppisar som ex Erikshjälpen och Bikupan, de har bra priser. Ibland kan en del loppisar ta ut mer för att de vet att det är eftertraktade kaffekoppar, tyger eller vad det nu är. Visst, de måste väl tjäna lite men ibland blir det löjligt. Sen går ju pengarna till bra om man handlar på ex Bikupan och Erikshjälpen.

Nu till mina fynd :-D
Tre st hjärtan på pinnar i ståltråd, blir fint i blommerna ute till våren, 30 kr. En fyrkantig glasburk, till kakor eller nått annat fint, 10 kr. Två st jättefina ljusmanchetter i ganska tjockt glas, perfekt till lampetterna i sängkammaren, 20 kr.

En mindre "spalje", klättertorn för blommor, 5 kr.

Två st gråa mössor med knytband och tofs, helt nya, 20kr. En blivit rutig grytlapp 1 kr. En röd stickad mössa med knytband, 10kr.

1 kommentar:

Lilla fröken kavat sa...

Fina fynd!

Visst är det väl toppen med loppisar? Det som någon annan inte vill ha, kan vara precis det där lilla extra som man själv söker efter :)

Kram!